PROSTRAN, UREĐEN.

PROSTRAN, UREĐEN.

pogled na trg Franje Tuđmana...

  • ID-1332
  • 5 soba/e
  • 138 m²
  • 390 000 €

GRAD/OPĆINA: Donji Grad NASELJE: Donji grad

Četverosoban stan zatvorene površine 126,35 m2 u dobro održavanoj zgradi starije gradnje 1930. godine, na samom početku Vinogradske i Hercegovačke ulice. Stan se proteže kroz cijeli 1. kat zgrade i u naravi ima 155,04 m2 podne površine, a primjenjujući koeficijente na terasu, balkon i spremište ima ukupno obračunski NKP 138,69m2.

Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka i kuhinje otvorenog tlocrta, tri sobe, kupaonice, gostinjskog wc-a i polunatkrivene terase 15,29 m2. Trenutačno se koristi kao poslovni prostor i zbog svoje lokacije je idealan za takvu namjenu.

Renoviran 2013. godine. Vanjska nova drvena stolarija s termo staklima napravljena u originalnom obliku, vrhunske termo rolete na automatsko podizanje/spuštanje, kompletno uređena unutarnja originalna stolarija, sve nove instalacije - struje, vode, grijanja, visoki stropovi 3,40 metara, stropne i podne izolacije, etažno centralno grijanje, Mitsubishi sustav hlađenja sa šest unutarnjih i dvije vanjske jedinice, video nadzor i alarmni sustav, video portafoni, potpuno uređeno i popločeno spremište 13,08 m2 u podrumu zgrade s instalacijama za vodu, struju, izvodima za veš mašinu, pripremom za uređaj za pročišćavanje vode, itd. Napravljena je građevinska priprema s instalacijama za kuhinju i dodatnu kupaonicu u slučaju korištenja stana kao stambenog prostora.
AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OD UKUPNE KUPOPRODAJNE CIJENE + PDV.

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »