SJAJNA PRILIKA ZA OBITELJ ❤️

SJAJNA PRILIKA ZA OBITELJ ❤️

kompaktna, funcionalna i nadasve pametna ;-)

  • ID-1352
  • 5 soba/e
  • 300 m²
  • 950 000 €

GRAD/OPĆINA: Maksimir NASELJE: Laščina

Prodaje se odlična obiteljska kuća od 280 m2, građena protupotresno 2020 godine, temeljena na 12 pilota. Kuća ima : aluminijsku stolariju, u svim prostorijama provedeno podno grijanje i stropno hladenje, vanjsku kuhinju na terasi (roštilj + sudoper) videonadzor, smart sistem upravljanja grijanjem i hladenjem, antialergijsku ventilaciju, električne podizače roleta i brisoleja u boravku, detaljno osmišljenu dimanu rasvjetu oko kuće i u kući, grijanje na struju putem Hoval dizalice topline (u kući nema plina), ugrađena kompletna priprema za solarne panele, omekšivač i filter vode, automatsko navodnjavanje vrta, kamin u boravku. Energetski certifakat A. Režije za cijelu kuću iznose simboličnih 200 eur mjesečno s internetom. 
S ulične strane je dupla garaža (uz 2-4 parkinga ispred), podrum s kotlovnicom i glavni ulaz u kuću koji nas stepenicama vodi na prvi kat s prostranim dnevnim boravkom povezanim s blagovaonicom i kuhinjom. Ovaj open space ostakljen je velikim stijenama sa svih strana a iz prostora kuhinje nastavlja se na veliku natkrivenu terasu i vrt. U ovoj etaži je gostinjski toalet te zaseban, prostran i funkcionalan, vešeraj. Na katu su 4 velike spavaće sobe s 2 kupaonice. Master soba  ima zasebnu kupaonu s tušem i kadom te walk in garderobu. Ostale 3 spavaće dijele kupaonicu s tušem. Kuća je topla, kompaktna, funkcionalna i savršena za višečlanu familiju. Preporuka agencije. 
AGENCIJSKA PROVIZIJA IZNOSI 2% OD UKUPNE KUPOPRODAJNE CIJENE + PDV.

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »