PREKRASNA VILA S BAZENOM.

PREKRASNA VILA S BAZENOM.

najprestižnija zagrebačka adresa...

  • ID-1334
  • 4 soba/e
  • 336 m²
  • 10 000 €

GRAD/OPĆINA: Gornji Grad - Medveščak NASELJE: Tuškanac

Najprestižnija zagrebačka adresa, okružena rezidencijama i veleposlanstvima. Iznajmljuje se prekrasna samostojeća vila s bazenom, na velikoj ravnoj parceli od 2300 m2, koja osigurava intimu. Vila je građena 2016. godine i prostire se na 3 etaže.
Prizemlje: prostran ulazni hall s garderobnim ormarima otvara se prema dnevnom boravku s kaminom, blagovaonici i modernoj kuhinji s otokom. Cijeli taj prostor se velikim staklenim stijenama nastavlja na prostranu, djelomično natkrivenu terasu i intiman vrt. Na ovoj etaži nalazi se prelijepa spavaća soba s garderobom i privatnom kupaonom (može biti i master spavaća), te gostinjsko-radna soba sa gostinjskom kupaonom. Glavna etaža ima i direktan pristup iz garaže. Otmjeno spiralno stubište vodi na na prvi kat gdje su smještene 2 velike spavaće sobe, svaka sa svojom garderobom i kupaonicom te izlazom na terasu s prelijepim otvorenim pogledom. Razizemlje čini prelijepa soba za druženje s velikom staklenom stijenom koja ima direktan pristup na stražnji vrt; mala kupaonica s tušem; prostor kotlovnice te 2 velike prostorije koje služe kao skladišni prostor. Neto površina vile iznosi 396,44 m2, površina okućnice je 2300 m2. Osim garaže za jedan auto koja je pripojena samoj vili, u dvorištu se nalazi komotan parking za najmanje 4 automobila.
Vila ima minimizirane režijske troškove zbog geotermalnog grijanja i solarnih panela na krovu. Idealna za rezidenciju veleposlanika.
AGENCIJSKA PROVIZIJA IZNOSI JEDNU MJESEČNU NAJAMNINU + PDV.

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »