TOPLA I ŠARMANTNA OBITELJSKA.

TOPLA I ŠARMANTNA OBITELJSKA.

s lijepim intimnim vrtom...

  • ID-1307
  • 6 soba/e
  • 400 m²
  • 3 800 €

GRAD/OPĆINA: Maksimir NASELJE: Maksimir

Ugodna i topla, te izuzetno funkcionalna obiteljska kuća sa prekrasnim ravnim vrtom, iznad parka Maksimir, prostire se na 3 etaže. U prizemnoj etaži je široki ulazni hall koji vodi do radno gostinjske sobe s privatnom kupaonom, garderobe, gostinjskog toaleta te se nastavlja na open plan prostrani boravak s blagavaonom i velikom kuhinjom. Staklene stijene u boravku otvaraju se na prelijepu intimnu terasu opasanu zelenilom i privatnim vrtom s velikim roštiljem.
Na katu su ukupno četiri spavaće sobe svaka s izlazom na natkrivenu terasu. 2 sobe imaju privatne kupaone s tušem dok preostale 2 dijele zajedničku veliku kupaonu s kadom. U podrumu se nalazi vešeraj, velika špajza, ostava te hobby soba s televizijom. Kuća ima prelijepu energiju i idealna je za obitelj s djecom. Pred kućom je parking za 3 auta. Udaljena 5 minuta vožnje od Maksimirskog parka. Preporuka agencije!
AGENCIJSKA PROVIZIJA 1 MJESEČNA NAJAMNINA + PDV.

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »