LIKA. TVOJ KOMADIĆ RAJA.

LIKA. TVOJ KOMADIĆ RAJA.

posjed od 12500 m2 u blizini Plitvičkih jezera

Prodano
  • ID-682
  • 3 soba/e
  • 150 m²
  • 165 000 €

Novosagrađena (2008. godine), temeljito rekonstruirana, uređena i opremljena lička kuća, 150 kvadratnih metara (turistička destinacija s 4 zvjezdice), na posjedu cca 12.500 kvadratnih metara idealnih za proširenje turističke djelatnosti (autokamp ili naselje montažnih kućica, s vodom i strujom na terenu). Uz kuću se nalazi pomoćni objekt s izgrađenim temeljima i kompletnom infrastrukturom (dovod vode, struje, zasebna septička jama). Kuća je na osami, na obroncima ličke Plješivice (nadmorska visina od gotovo 800 metara), 20-ak kilometara od Plitvica i 45 minuta do mora, u selu Frkašić. Od asfaltirane ceste vodi 500 metara dug privatni makadamski put, oivičen drvoredom.
Za grijanje (radijatori u svim prostorijama +djelomično podno i zidno grijanje, te topla voda) kuća posjeduje ukopani plinski rezervoar (kapaciteta 2700 litara), a u kuhinji je i starinski štednjak na drva.
AGENCIJA ZA OVU KUĆU NE NAPLAĆUJE AGENCIJSKU PROVIZIJU A ZA SVE DETALJNIJE INFORMACIJE MOLIMO OBRATITE SE VLASNICI gđi Slavici Borošić 091 6666 232, ili mailom na slavica.borosic@gmail.com

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »