Poslovni prostor na dvije etaže.

Poslovni prostor na dvije etaže.

odlična prometna povezanost

  • ID-726
  • 4 soba/e
  • 276 m²
  • 414 000 €

GRAD/OPĆINA: Donji Grad NASELJE: Donji grad

Poslovni objekt se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Donjem gradu, blizu Kvaternikovog trga. Lokacija u četverokutu Heinzelove, Zvonimirove, Šubićeve i Branimirove ulice osiguravaju objektu izvanrednu povezanost sa svim djelovima grada.
Objekt se prostire na dvije etaže ; na etaži 0  je prostor površine 79m2 opremljen kao ured, a  na etaži -1 je prostor površine 196m2 opremljen kao uredski prostor i izložbeni prostor, uz pripadajuće sanitarne čvorove i čajnu kuhinju. Dva spremišna prostora na etaži -2 površine 16.78m2 i 16.90m2. Prostor je  lijepo uređen te je adekvatan i za uredsku i za skladišnu namjenu. Open space tlocrt lako se može odvojiti na više prostorija.
Prostoru pripadaju 3 parkirna mjesta u garaži ( od čega 2 na etaži -1 koja su direktno povezana sa donjom etažom poslovnog prostora, te 1 na etaži 0), osiguran direktan pristup prostoru kroz garažu. Predmetni prostor je kompletno uređen: modularni pod sa kompletnim energetskim i računalnim ožičenjem, uredsku rasvjetu, sanitarne čvorove, rekuperatorsku ventilaciju sa izmjenom zraka (4x/1h), te grijanje i hlađenje oba prostora Mitsubishi VRV sustavom.
AGENCIJSKA PROVIZIJA IZNOSI 2% OD KUPOPRODAJNE CIJENE + PDV

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »