SJAJNA VILA, OTMJENA LOKACIJA.

SJAJNA VILA, OTMJENA LOKACIJA.

bazen, privatni vrt, blizina centra, rezidencijalni kvart

Iznajmljeno
  • ID-1200
  • 5 soba/e
  • 500 m²
  • 10 000 €

GRAD/OPĆINA: Gornji Grad - Medveščak NASELJE: Tuškanac

Iznajmljuje se predivna novouređena vila na najotmjenijoj lokaciji na Tuškancu opasana predivnim ravnim vrtom i zelenilom koje joj daje mnogo privatnosti. Kuća ima bogatu povijest i može se nazvati remek djelom arhitekture te je prva Bauhaus kuća sagrađena u Zagrebu. Temeljito je adaptirana 2020/2021 godine i pretvorena u vilu modernog interijera s bogatim unutarnjim i vanjskim sadržajem.
PRIZEMLJE
Kuća se sastoji od lijepog ulaznog halla u kojem je garderoba i gostinjski toalet, prostranog dnevnog boravka sa kaminom, blagovaonice te velike, odlično opremljene kuhinje koja se može potpuno odvojiti. Prostor dnevnog boravka se nastavlja na predivnu natkrenu terasu i zeleni, ravni vrt.
KAT
Na katu su master spavaća soba iz koje se pruža pogled na zelenilo, s walk in garderobom i privatnom kupaonom, te još dvije prostrane sobe svaka sa svojom kupaonom.
Kat ispod boravka je unutarnji bazen s protustrujnim plivanjem te izlazom na mali vrt, sauna, gluha soba za sviranje glazbe te kućno kino. Kuća ima apartman za poslugu sa potpuno privatnim ulazom, neovisnim od glavnog ulaza u vilu. 
Kuća se okružena jednim od najljepših parkova Zagreba, sa stoljetnom šumom, malom kapelicom iz 17. st. te predivnim skulpturama. Preporuka agencije za novu rezidenciu ambasadora!


AGENCIJSKA PROVIZIJA IZNOSI JEDNU MJESEČNU NAJAMNINU + PDV.

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »