OBITELJSKA KUĆA SA SOLARNOM ELEKTRANOM.

OBITELJSKA KUĆA SA SOLARNOM ELEKTRANOM.

mirna ulica, mogućnost reorganizacije prostora za 2 dodatne spavaće sobe

  • ID-1175
  • 5 soba/e
  • 300 m²
  • 630 000 €

GRAD/OPĆINA: Maksimir NASELJE: Maksimir

Prodaje se lijepa i praktična obiteljska kuća, položena kao zadnji objekt u slijepoj i mirnoj ulici bez prometa. Kuća je dovršena 2018. godine kada je i izdana uporabna dozvola. Okućnica je organiziranom u istočnu i zapadnu terasu s roštiljem i malim voćnjakom,povrtnjakom. Površina parcele je 502 m2, na kojoj je kuća tlocrtne površine 161 m2, te dvorište od 341 m2. Kuća se proteže kroz 3 etaže; PODRUM garaža za 3 auta s 3 parkirna mjesta u dvorištu; PRIZEMLJE otvoreno na istok i zapad čine open plan boravak, blagovaona i kuhinja, roditeljska soba s kupaonom i garderobom, radna soba te gostinjski toalet. Na ovoj etaži je glavni ulaz u kuću a dnevni, obiteljski prostor boravka i kuhinje nastavljaju se na vanjske terase kako na uličnu, tako i na dvorišnu stranu.
KAT koncipiran kao 2 velike sobe svaka sa zasebnom kupaonicom i malom galerijom. U svakoj od ovih soba napravljene su sve instalacije za ugradnju kuhinje .... tako da mogu funkcionirati potpuno zasebno kao 2 odvojena apartmana unutar kuće.
Druga varijanta za familije kojima treba više soba je da se gornje sobe po potrebi može knaufom pregraditi u 4 sobe s 2 kupaone, što zahtjeva minimalnu investiciju. Kuća u svim etažama ima podno grijanje. Dizalica topline 16 kW. Netom osposobljena solarna elektrana 7,35 kW ( potpuno nova). Energetski certifikat B ( stiropor grafit 16 cm). Vlasništvo uredno!
AGENCIJSKA PROVIZIJA IZNOSI 2% OD UKUPNE KUPOPRODAJNE CIJENE + PDV. 

Slične ponude

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »